неделя, 29 ноември 2015 г.

Благодарности от един читател-путинист

Днес е неделя и е време за малко хумор.

Вчера получих два имейла от някакъв записващ се като "Liam Mccall". От съдържанието ми стана ясно, че това е поредният промит мозък. Първото му писмо започва ето така:

"Благодаря за наложения бан ! Само така американските слуги ликвидират тези които казват истината , защото се страхуват заблудените да не се осъзнаят !"

Първоначално се зачудих за какво говори този идиот. Не съм слагал банове скоро никъде, даже и коментари не съм трил, всеки може да коментира (включително анонимно). И тогава се сетих! Преди близо три месеца бях сложил бан в чата на "Мистерика" на някакъв пишещ се като "Боби". Отдавна бях забравил за това лице и дори си мислих, че банът е изтекъл. Оказа се, че не е и добре, че ми писа, та ме подсети да му удължа забраната.

А, че е глупак няма никакво съмнение - страхувал съм се, че "казвал истината". Къде? В чат, който се чете от десетина човека и който служи основно за забавление! Когато се напише нещо там, то скоро потъва назад в историята, изместено от новите съобщения и никой повече не го вижда. Тъпънарът му с тъпанарите не се сеща, че може да пише бълвочите си като коментари под статиите и така има много по-голям шанс да се прочете от повече хора. Рядко трия коментари и вероятно колкото и големи глупости да бе написал, щях да ги оставя. Може да го репликирам и да се заям с мой коментар, но това е отделен въпрос, никой да не очаква, че ще го галя с рози.

Писмото продължава с пламенни слова как самолетът над Украйна бил свален от САЩ, както и другите пътнически самолети и бля-бля подобни глупости.

Естествено не пропуска да отправя и заплахи:

"Ето тука да си прочетеш кой върши истинските престъпления срещу човечеството ! Това сте вие американските слуги , които много скоро ще бъдете съдени в Хага за престъпления срещу човечеството и линчувани от европейските граждани !"

Много им се иска да путинистките психопати да линчуват хората, които не вярват на техните глупости и не се съмнявам че биха се отдали на извратените си наклонности, ако им се отвори възможност - точно както рашистите убиват и измъчват хора в Украйна и Сирия.

Малко странно ми е, че в писмото се оплаква, че в предишна статия съм наричал псевдо-русофилите "побъркани и откачени". Защо се оплаква?! Та той потвърждава думите ми - кой нормален човек има мокри сънища за линчуване?!

Първото му писмо завършва с дълъг списък с военни намеси на САЩ. Все едно престъпленията на американците извиняват руснаците да вършат същите неща?!

Явно тази личност не е получила така желаното душевно удовлетворение (нещо като душевна чикия) от избълването на всички тези глупости и се е опитал да се удовлетвори с второ писмо. То е съвсем кратко и затова мога да го дам цялото:


"Liam Mccall" <liam91@abv.bg>

Хубаво е американска слуга да напишеш колко ти плащат от САЩ в смешния си сайт , за да пишеш лъжите и пропагандите срещу Русия !!! 

Колко? По два милиона долара на седмица. Мъни Мъни $$$$ В момента си пия уискито на Бахамите и гледам путинисткия сеир.

Накрая поздрав за всички путинисти. Мислех да ги поздравя с "Калинка - Малинка", но се сетих, че те не харесват такива песни. Това за тях е долнопробна лигава песен. Какви са тия калинки?! Какви са тия малинки?! Само за ВЕЛИКА РУСИЯ трябва да се пее! За руските танкове, които летят в небето и мачкат американските фашисти!!!! Затова поздавът ми ще е с друга, по-харесвана от тях песен.

4 коментара:

  1. Ето един кратък и непълен списък на сайтове разпространяващи руска пропаганда в България. Линч от европейските граждани и за собствениците на тези сайтове! http://forum.petatakolona.com/viewtopic.php?f=5&t=28

    Нашата любима брадва е там, странното е, че има и секира :D

    ОтговорИзтриване
  2. Добре де, то е ясно че има влияние от страна на русия, ама я си припомни как дойдоха някакви си секретарки(да използвам напълно съзнателно женски род) и казаха "няма да строите аец Белене, няма южен поток" и ние чинно изпълняваме. В крайна сметка трябва да има някой който да гледа нашите интереси, а не да сме между чука и наковалнята! За всички путинисти и обамаисти(или тръмписти както скоро се очертава да бъдат) заслужават един голям, айде не казвам какво,че тука има и разумни хора на които не им се четат глупости! Просто трябва да спрем да бъдем подлоги и дупедавци!

    ОтговорИзтриване
  3. САЩ са водели над 300 войни след втората световна война в който грабят ресурси и избиват невинни цивилни и по това са първенец.В САЩ също така има много повече престъпност спрямо Русия - кой мислиш е по лош?

    ОтговорИзтриване